Servicii Profesionale de Curatenie pentru Birouri

– Mentineti Spatiul de Lucru Impecabil! –

Firma de curatenie - Clean Routine

Servicii Profesionale de Curatenie Birouri pentru un Spatiu de Lucru Impecabil

Mentinerea biroului curat si organizat este cruciala pentru succesul afacerii dumneavoastra. Un spatiu de lucru curat nu numai ca imbunatateste productivitatea si moralul angajatilor, ci creeaza si o impresie excelenta asupra clientilor si vizitatorilor. Firma de curatenie Clean Routine, ofera servicii profesionale de curatenie birouri pentru a va asigura ca spatiul de lucru ramane curat, sanatos si igienic.

firma de curatenie bucuresti si ialomita

Planuri Personalizate de Curatenie pentru Birouri

Intelegem ca fiecare birou are nevoi unice de curatenie. De aceea, oferim planuri personalizate de curatenie birouri, adaptate nevoilor dumneavoastra specifice. Fie ca aveti nevoie de curatenie zilnica, saptamanala sau lunara, putem crea un plan care sa se potriveasca programului si bugetului dumneavoastra.

Profesionisti in Curatenia Birourilor

Echipa noastra de profesionisti in curatenia birourilor este dotata cu produse profesionale BIO, certificate la nivel European si echipamente de curatenie pentru a se asigura ca spatiul dvs. este impecabil. De asemenea, personalul nostru este instruit in cele mai bune practici si tehnici de curatenie pentru a va oferi o experienta superioara de curatenie.

curatenie birouri
Firma de curatenie - Clean Routine

Servicii Complete Pentru Curatenia Birourilor

Serviciile noastre de curatenie pentru birouri sunt personalizabile 100% conform necesitatii clientilor nostri. Serviciile fiecarui tip de abonamnet difera in functie de necesitate.  De la simpla sterere a prafului si aspirare a pardoselilor pana la curatarea, igenizarea si dezinfectarea cu produse si echipamente speciale pentru cabinetele medicale . Oferim, de asemenea, servicii de curatenie specializate, curatarea mecanizata a mochetelor sau a pardoselilor.

Produse de Curatenie Prietenoase cu Mediul

La Clean Routine, suntem angajati sa protejam mediul si sanatatea clientilor si angajatilor nostri. De aceea, folosim produse de curatenie prietenoase cu mediul care sunt sigure si eficiente.

Servicii de Curatenie pentru Birouri la Preturi Accesibile

Credem ca un spatiu de lucru curat ar trebui sa fie accesibil pentru toata lumea. De aceea, oferim servicii de curatenie pentru birouri la preturi accesibile fara a compromite calitatea.

Firma de curatenie Bucuresti si ialomita

Intrebari frecvente pentru curatenie birouri

Ai o intrebare la care nu ai gasit raspunsul?
Scrie-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp!

Lista serviciilor de curățenie birouri standard conține: Aspirarea / maturarea și spălarea pavimentului acoperit. Spălarea/ dezinfectarea grupurilor sanitare și a bucatariilor. Curățarea ușilor și a geamurilor interior/exterior. Ștergerea și curățarea mobilierului și a echipamentelor de birou.

Lista serviciilor este personalizabilă și pot fi adăugate servicii suplimentare cum ar fi: curățarea mecanizată a pardoselilor sau a mochetelor, curățarea tapiteriilor, spălarea vaselor, etc.

Frecvența serviciilor de curățenie pentru birouri depinde de dimensiunea biroului și nivelul traficului de persoane. De exemplu, un birou mai mare cu mai mulți angajați poate necesita 3 interventii de curățenie saptamanal, în timp ce un birou mai mic poate avea nevoie doar de curățenie săptămânală. Oferim planuri personalizate de curățenie adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Da, furnizăm toate consumabilele și echipamentele necesare de curățenie, inclusiv aspiratoare, mopuri, soluții de curățare și multe altele. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la achiziționarea sau stocarea de consumabile de curățenie.

Totusi oferim posibilitatea clientilor nostri de opta pentru propriile produse si consumabile

Da, folosim doar produse de curățenie prietenoase cu mediul care sunt sigure atât pentru clienții noștri, cât și pentru mediul înconjurător. Suntem angajați să utilizăm produse care promovează durabilitatea și reduc impactul nostru asupra mediului.

Da, pentru toate abonamentele semnate oferim posibilitatea clientilor nostri sa efectueze plata la termen. (30 de zile)