Firma de curatenie

Curatenie dupa constructor

­čĹë Scapa de urmele de lavabil

curatenie dupa constructor
Firma de curatenie - Clean Routine

Servicii de curatenie dupa constructor | Curatenie de inalta calitate in Bucuresti, Ilfov si Ialomita

Suntem o companie specializata in servicii de curatenie dupa constructor, oferind o gama completa de solutii de curatenie pentru proprietarii de imobile. Echipa noastra de curatenie are o vasta experienta in curatenie dupa constructor, folosind echipamente profesionale marca Karcher, de la aspiratoare pana la aparate profesionale cu abur si produse profesionale BIO de inalta calitate pentru a avea garantia ca locatia dumneavoastra va arata ca noua.

Firma de curatenie profesionala

Servicii profesionale de curatenie dupa constructor

Daca sunteti proprietarul unui nou apartament sau ati renovat apartamentul vechi, atunci probabil ca va confruntati cu dezordinea si murdaria lasata de constructori dupa finalizarea proiectului. Este nevoie de mult timp si energie pentru a curata toate resturile de lavabil, chit, material si a va face spatiul sa arate impecabil. De aceea, va recomandam sa apelati la serviciul nostru de curatenie dupa constructor. Noi suntem aici pentru a va ajuta sa scapati de stresul curateniei post constructor si sa va bucurati de apartamentul dvs. gata de folosit.

Oferim servicii de curatenie dupa constructor pentru toate tipurile de cladiri, inclusiv case, apartamente, birouri si cladiri comerciale. Echipa noastra de curatenie este formata din specialisti cu experienta care stiu cum sa curate fiecare suprafata cu atentie la detalii si fara a le deteriora. Pentru a ne asigura ca serviciul de curatenie dupa constructor ofera un randament maxim, folosim produse profesionale pentru lavabil, lipici si chit in combinatie cu aparate profesionale de abur (cu presiune de pana la 5 bari).

servicii de curatenie dupa constructor
Firma de curatenie post constructor

Curatenie dupa constructor in Bucuresti, Ilfov si Ialomita

Vrei sa afli ce ne recomanda pentru serviciul de curatenie dupa constructor?

curatenie dupa constructor
1.

Echipa profesionista

Echipa noastra are peste 4 ani de experienta in curatenie dupa constructor in zona rezidentiala si comerciala. Colegii nostri stiu exact ce au de facut si cum s-o faca!

produse curatenie dupa constructor
2.

Produse Profesionale

Dupa o lunga perioada de testare, am descoperit cele mai bune produse profesionale pentru indepartarea lavabilului si resturilor de materiale lasate in urma de constructori sau echipa de renovare.

servicii de curatenie dupa constructor
3.

Transparenta Totala

Inainta transmiteri ofertei noastre pentru curatenie dupa constructor este necesare o vizionare a imobilului ( GRATUITA ) pentru a putea stabili exact gradul de murdarie si a va putea comunica eventualele locuri ce nu pot fi curatate in totalitate. ( daca este cazul )

Afla pretul pentru curatenie dupa constructor

Completeaza formularul si te contactam pentru a stabili vizionarea Gratuita!

Lista serviciilor de curatenie dupa constructor

Firma de curatenie - Clean Routine

Suntem o companie specializata in curatenie dupa constructor, avand o vasta experienta si utilizand cele mai bune echipamente si produse de curatenie. Echipa noastra de curatenie este formata din specialisti cu experienta si cu atentie la detalii, care stiu cum sa curete fiecare suprafata. Oferim, de asemenea, servicii personalizate pentru fiecare proiect, astfel incat sa va asiguram ca veti primi exact ceea ce aveti nevoie.

Da, oferim si servicii de curatenie de intretinere, pentru a va ajuta sa va pastrati spatiul curat si ingrijit dupa finalizarea curateniei dupa constructor.

Costul serviciilor noastre de curatenie dupa constructor depinde de marimea si complexitatea proiectului, dar putem oferi o estimare gratuita pentru a va ajuta sa planificati bugetul. Suntem transparenti in ceea ce priveste costurile si nu vom incarca costuri ascunse.

De regula o lucrare dureaza in medie intre 5 si 8 ore. Totusi depinde de marimea imobilului cat si de gradul de murdarie. Unele lucrari se pot intinde pe mai multe zile.

Oferim servicii de curatenie dupa constructor pentru toate tipurile de cladiri: case, apartamente, birouri si cladiri comerciale.

Contacteaza-ne!

Programeaza vizionarea Gratuita!

Numai sta pe ganduri! E foarte simplu sa beneficiezi de serviciile noastre de curatenie dupa constructor!